Vážený zákazník, naša spoločnosť predáva pneumatiky len súkromným osobám teda koncovým zákazníkom, ktorý nie sú platcami DPH. Tovar firmám a živnostníkom nepredávame. V prípade akýkoľvek otázok nás prosím kontaktujte e-mailom. Info o DOT nepodávame, vek predávanej pneumatiky je maximálne 24 mesiacov. Telefón neslúži na podávanie info o dostupnosti pneu, prosím využívajte ho na riešenie reklamácií, problémov pri doručení a podobne. Na Vaše otázky Vám radi odpovieme na gumiok.sk@gmail.com. Ďakujeme team GUMIOK

Kvalitné pneumatiky sú základ

Od prudkých zákrut po nerovné terény, pneumatiky sú základným prvkom vašej jazdy. Preto je dôležité mať kvalitné pneumatiky, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a požiadavkám. V našej ponuke nájdete široký výber pneumatík od najlepších svetových výrobcov, ktoré vám umožnia cítiť sa bezpečne a pohodlne na každej jazde.

Každé vozidlo má odlišné požiadavky na pneumatiky, či už ide o osobné auto alebo nákladné vozidlo. V našej ponuke máte na výber z rôznych typov pneumatík, ktoré sa líšia podľa profilu, veľkosti a špecifikácií. Náš tím odborníkov vám radi pomôže nájsť tú správnu voľbu pre vaše vozidlo, aby ste sa mohli cítiť bezpečne a pohodlne na každej jazde.

Okrem toho, že kvalitné pneumatiky vám umožnia bezpečnejšiu jazdu, môžu tiež znížiť spotrebu paliva a znížiť opotrebenie vášho vozidla. Pneumatiky s nízkou valivou rezistenciou umožňujú vozidlu efektívnejšie pohybovať sa po ceste a tak minimalizujú spotrebu paliva. Výber správnej pneumatiky môže tiež predĺžiť životnosť vašich brzdových systémov, ktoré sú priamym spojením s pneumatikami.

Nezáleží na tom, aké sú vaše jazdné potreby, v našej ponuke nájdete pneumatiky, ktoré sa prispôsobia vašim požiadavkám. Naši odborníci vám pomôžu vybrať najvhodnejšie pneumatiky, aby ste mohli vychutnávať každú jazdu bez starostí a bezpečne sa pohybovať po ceste. Navštívte nás a uvidíte, že správna voľba pneumatík môže byť jednoduchá a efektívna. Výber kvalitných pneumatík je investíciou do vašej bezpečnosti a pohodlia pri jazde.